Palveluehdot

Yleiskatsaus

Tätä verkkosivua ylläpitää Lyan OÜ. Käsitteet „me“, „meidän“ ja „meitä“ viittaavat koko sivustolla Lyan OÜ:hyn. Lyan OÜ tarjoaa tätä verkkosivustoa, mm. kaikkea tällä sivustolla sinulle käyttäjänä saatavana olevaa tietoa, välineitä ja palveluja sillä ehdolla, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, periaatteet ja ilmoitukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla jotain meiltä käytät palveluamme ja suostut noudattamaan seuraavia ehtoja (palveluehdot, ehdot), mukaan lukien ne lisäehdot ja -periaatteet, joihin tässä viitataan ja/tai jotka löytyvät hyperlinkin kautta. Nämä palveluehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoittamattomat käyttäjät, jotka ovat sivun selaajia, myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisältöön panostajia.

Lue palveluehdot huolellisesti ennen verkkosivustollemme siirtymistä tai sen käyttämistä. Suostut noudattamaan kyseisiä palveluehtoja siirtymällä verkkosivustolle tai käyttämällä mitä tahansa sivuston osaa. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et välttämättä pääse sivustolle etkä voi käyttää sen palveluita. Jos näitä palveluehtoja käsitellään tarjouksena, suostuminen rajoittuu selkeästi näihin palveluehtoihin.

Palveluehdot koskevat kaikkia uusia toimintoja tai välineitä, jotka lisätään nykyiseen kauppaan. Tällä sivustolla voit tutustua palveluehtojen uusimpaan versioon milloin tahansa. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai vaihtaa palveluehtojen mitä tahansa osaa lisäämällä kyseisiä päivityksiä ja/tai muutoksia koskevan ilmoituksen verkkosivullemme. Velvollisuutesi on tarkistaa tämän sivuston muutokset tietyin väliajoin. Verkkosivuston jatkuva käyttö tai sivustolle siirtyminen muutoksista ilmoittamisen jälkeen tarkoittaa kyseisten muutosten hyväksymistä.

Verkkokauppamme sijaitsee osoitteessa coldumarine.com. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustaa, joka mahdollistaa tuotteidemme ja palveluidemme myymisen.

OSA 1 – VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä palveluehdot vahvistat, että olet vähintään täysi-ikäinen asuinmaassasi tai -alueellasi, tai että olet täysi-ikäinen asuinmaassasi tai -alueellasi ja olet antanut meille suostumuksesi sallia alaikäisen huollettavasi käyttää tätä sivustoa.  

Et saa käyttää tuotteitamme laittomiin tai luvattomiin tarkoituksiin etkä saa rikkoa palvelua käyttäessäsi lainkäyttöalueellasi voimassa olevia lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen tekijänoikeuslait).

Et saa levittää matoja, viruksia tai haittakoodeja.

Ehtojen rikkomisesta tai niiden laiminlyönnistä seuraa välittömästi palveluiden keskeytyminen.

OSA 2 – YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palveluiden tarjoamisesta kenelle, milloin ja mistä syystä tahansa.

Ymmärrät, että antamasi sisältö (lukuun ottamatta luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana ja se voi käsittää (a) tilisiirtoja eri verkkojen kautta ja (b) muutoksia verkkojen tai laitteiden yhdistämisen vastaamiseksi teknisiin vaatimuksiin ja niihin mukautumiseksi. Luottokorttitiedot ovat aina salattuja verkkojen kautta siirtämisen aikana.

Suostut olemaan kopioimatta, jäljentämättä, myymättä, jälleenmyymättä ja käyttämättä ilman kirjallista suostumustamme palvelun osia, palvelun käyttämistä tai palveluun pääsyä, tai mitä tahansa verkkosivun yhteystietoa, jonka kautta palvelua tarjotaan.  

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on lisätty ainoastaan mukavuutta silmällä pitäen, eivätkä ne rajoita tai vaikuta muulla tavalla ehtoihin.

OSA 3 – TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA TIEDON AJANTASAISUUS

Emme vastaa siitä, jos sivustolla saatavana oleva tieto ei ole tarkkaa, täydellistä tai ajantasaista. Tällä sivustolla oleva materiaali on tarkoitettu ainoastaan yleiseksi tiedoksi. Päätösten tekemisen ei tulisi perustua ainoastaan siihen eikä sitä tulisi käyttää ainoana perustana konsultoimatta ensimmäisiä, tarkempia, täydellisempiä tai ajantasaisempia tietolähteitä. Tämän verkkosivuston materiaaleihin luottaminen tapahtuu omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyä ns. historiallista tietoa. Tällaisen tiedon ei välttämättä tarvitse olla ajantasaista ja se on esitetty ainoastaan viittauksena. Pidätämme oikeuden muuttaa verkkosivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää kaikenlaista tietoa sivullamme. Hyväksyt, että verkkosivumme muutosten seuraaminen on velvollisuutesi.  

OSA 4 – PALVELUIDEN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman ennakkoilmoitusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai keskeyttää palvelu (tai sen minkä tahansa osan tai sisällön) milloin tahansa ilmoittamatta siitä etukäteen.

Emme ole vastuussa sinulle tai kolmansille osapuolille palvelun muuttamisesta, hintamuutoksesta, keskeyttämisestä tai lakkauttamisesta.

OSA 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla verkkosivun kautta saatavana ainoastaan verkossa. Kyseisiä tuotteita tai palveluja voi olla rajoitettu määrä ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa ainoastaan palautussääntöjemme mukaisesti.  

Olemme tehneet kaiken meistä riippuvan, jotta verkkokaupassa kuvattavien tuotteiden värit ja kuvat olisivat mahdollisimman tarkkoja. Emme kuitenkaan voi taata, että värit kuvataan tietokoneesi ruudulla oikein.  

Voimme käyttää kyseistä oikeutta erikseen jokaisessa konkreettisessa tapauksessa. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Voimme muuttaa kaikkien tuotteiden kuvauksia tai hintaa milloin tahansa oman harkintamme mukaan ilmoittamatta siitä etukäteen. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen tarjoamisen milloin tahansa. Mikään tällä sivustolla tehty tuotteen tai palvelun tarjous ei ole voimassa, jos se on kielletty.

Emme takaa, että ostamiesi tai hankkimiesi tuotteiden, palveluiden, tiedon tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että kaikki palvelun viat korjataan.  

OSA 6 – LASKUTUS- JA TILITIETOJEN PAIKKANSAPITÄVYYS

Pidätämme oikeuden kieltäytyä mistä tahansa meille esitetystä tilauksesta. Voimme harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostomääriä ihmistä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Nämä rajoitukset voivat koskea tilauksia, jotka on esitetty samalta asiakastililtä tai samalla luottokortilla ja/tai tilauksia, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos muutamme tilausta tai perumme sen, voimme yrittää ilmoittaa siitä sinulle ottamalla yhteyttä tilauksessa annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka vaikuttavat mielestämme välittäjien, jälleenmyyjien tai markkinoijien tekemiltä.

Suostut esittämään nykyiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista verkkokaupassamme tehdyistä ostoksista. Suostut päivittämään välittömästi omat tili- ja muut tiedot, mm. sähköpostiosoitteesi ja luottokortin numeron sekä viimeisen voimassaolopäivän, jotta voisimme suorittaa kaupat loppuun ja ottaa sinuun tarvittaessa yhteyttä. Lisätietojen saamiseksi lue palautussääntömme.  

OSA 7 – VALINNAISET TYÖVÄLINEET

Voimme tarjota sinulle pääsyä kolmansien osapuolien työvälineisiin, joita emme seuraa emmekä hallitse.

Hyväksyt, että takaamme pääsyn sellaisiin välineisiin, jotka ovat olemassa ja saatavilla ilman takuita, lausuntoja, ehtoja ja vahvistuksia. Emme vastaa millään tavalla valitsemiesi kolmansien osapuolien työvälineiden käytöstä.

Verkkosivustolla tarjottavien valinnaisten työvälineiden käyttö tapahtuu täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan. Sinun on vahvistettava, että olet tutustunut ehtoihin, joiden perusteella vastaavat kolmannet osapuolet tarjoavat kyseisiä työvälineitä, ja hyväksyt ne.

Voimme myös jatkossa tarjota verkkosivuston kautta uusia palveluita ja/tai toimintoja (mm. uusien työvälineiden ja resurssien salliminen). Kyseiset palveluehdot koskevat myös vastaavia uusia toimintoja ja/tai palveluita.  

OSA 8 – KOLMANSIEN OSAPUOLIEN LINKIT

Tietty sisältö, tuotteet ja palvelut, jotka ovat saatavana palvelumme kautta, saattavat sisältää kolmansien osapuolien materiaaleja.

Tämän verkkosivun kolmansien osapuolien linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien verkkosivuille, jotka eivät liity meihin. Emme vastaa niiden sisällöstä emmekä tarkkuuden selvittämisestä tai arvioimisesta. Emme myöskään anna minkäänlaista takuuta, velvollisuuksia tai vastuuta kolmansien osapuolien materiaaleille, verkkosivuille tai muille materiaaleille, tuotteille tai kolmansien osapuolien tuotteille.

Emme vastaa vahingoista, jotka liittyvät tuotteiden, palveluiden, resurssien tai sisällön ostamiseen tai käyttämiseen tai muihin palveluihin, jotka liittyvät kolmansien osapuolien verkkosivuihin. Lue kolmansien osapuolien säännöt ja käytännöt huolellisesti ennen kauppojen aloittamista ja varmista, että olet ymmärtänyt ne. Kolmansien osapuolien tuotteisiin liittyvät valitukset, huolet ja kysymykset tulee osoittaa vastaavasti kolmannelle osapuolelle.

OSA 9 – KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT EHDOTUKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tiettyjä konkreettisia ehdotuksia (esim. kilpailutyöt) tai lähetät ilman pyyntöämme luovia ideoita, ehdotuksia, suunnitelmia tai muita materiaaleja joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muulla tavalla (yhdessä kommentit), hyväksyt, että voimme muokata, kopioida, julkaista, levittää, kääntää ja käyttää millä tahansa muulla tavalla välittämiäsi kommentteja milloin tahansa rajoituksetta. Meillä ei ole velvollisuutta (1) pitää kommentteja luottamuksellisena; (2) maksaa kommenteista korvausta tai (3) vastata kommentteihin.

Voimme, mutta meillä ei ole velvollisuutta seurata, muokata tai poistaa sisältöä, joka on mielestämme laitonta, loukkaavaa, uhkaavaa, halventavaa, pornografista, säädytöntä tai muuten paheksuttavaa tai rikkoo jonkun osapuolen immateriaalioikeuksia tai palveluehtoja.

Hyväksyt, että kommenttisi eivät riko yhdenkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mm. tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöä eikä muita henkilökohtaisia tai omaisuutta koskevia oikeuksia. Hyväksyt myös, että kommenttisi eivät sisällä halventavaa tai muulla tavalla laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia, eivätkä ne sisällä minkäänlaista tietokonevirusta tai muuta haittaohjelmaa, joka voi jollain tavalla vaikuttaa palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivun toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, esittää olevasi joku muu kuin sinä itse etkä johtaa meitä tai kolmansia henkilöitä muuten harhaan kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa postittamistasi kommenteista ja niiden tarkkuudesta. Emme vastaa sinun tai jonkun kolmannen osapuolen postittamista kommenteista.

OSA 10 – HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojesi esittämistä verkkokaupan kautta säätelee tietosuojaselosteemme.

OSA 11 – VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Verkkosivullamme tai palvelussamme voi joskus olla tietoa, joka sisältää kirjoitusvirheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hintoihin, mainoksiin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskustannuksiin, toimitusaikoihin ja saatavuuteen. Pidätämme oikeuden korjata virheet, epätarkkuudet tai puutteet, muuttaa tai päivittää tietoa tai perua tilauksia, jos palvelussa tai muulla siihen liittyvällä verkkosivulla oleva tieto on milloin tahansa epätarkkaa ilmoittamatta siitä etukäteen (myös tilauksen esittämisen jälkeen).

Meillä ei ole velvollisuutta päivittää, muuttaa tai tarkentaa palvelussa tai millä tahansa siihen liittyvällä verkkosivulla olevaa tietoa, mm. rajoittamatonta hintatietoa, paitsi silloin, jos laki niin määrää. Palvelussa tai millä tahansa siihen liittyvällä verkkosivulla mainittua päivityspäivämäärää ei saa pitää ilmoituksena siitä, että palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivun sisältämää tietoa on muutettu tai päivitetty.    

OSA 12 – KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden palveluehdoissa säädettyjen kieltojen lisäksi et saa käyttää kyseistä verkkosivustoa tai sen sisältöä: (a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytääksesi muita suorittamaan lainvastaisia tekoja tai osallistuaksesi niihin; (c) rikkoaksesi kansainvälisiä, federatiivisia, alueellisia tai osavaltiollisia määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia käskyjä; (d) loukataksesi tai rikkoaksesi meidän tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) ahdistellaksesi, hyväksikäyttääksesi, loukataksesi, vahingoittaaksesi, solvataksesi, halventaaksesi, pelotellaksesi tai sortaaksesi sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisyyden, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vamman perusteella; (f) esittääksesi väärää tai harhaanjohtavaa tietoa; (g) ladataksesi tai levittääksesi viruksia tai muita haittakoodeja, joita käytetään tai voidaan käyttää tavalla, joka vaikuttaa palvelun tai siihen liittyvän verkkosivun, muiden verkkosivujen tai internetin toimivuuteen tai toimintaan; (h) kerätäksesi tai seurataksesi muiden henkilötietoja; (i) lähettääksesi roskapostia, kalastellaksesi tietoja, käyttääksesi hämähäkkejä tai indeksointia; (j) mihin tahansa säädyttömään tai moraalittomaan tarkoitukseen tai (k) sekaantuaksesi tai välttääksesi palvelun tai siihen liittyvien verkkosivujen, muiden verkkosivujen tai internetin turvatoimintoja. Pidätämme oikeuden lopettaa palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivun käytön kiellettyä käyttöä koskevien vaatimusten rikkomisen seurauksena.

OSA 13 – TAKUISTA LUOPUMINEN, VASTUUN RAJOITTAMINEN

Emme takaa, vahvista emmekä vakuuta, että palvelun käyttö on keskeytymätöntä, täsmällistä, turvallista tai virheetöntä.  

Emme takaa, että palvelun käytöstä saatavat tulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme välillä poistaa palvelun määrittämättömäksi ajaksi tai perua palvelun milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle.   

Hyväksyt, että voimme välillä poistaa palvelun määrittämättömäksi ajaksi tai perua palvelun milloin tahansa ilmoittamatta siitä sinulle.   

Lyan OÜ, esimiehemme, johtajamme, työntekijämme, tytäryrityksemme, edustajamme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme ja lisenssinantajamme eivät milloinkaan vastaa vahingoista, katoamisista, vaatimuksista tai mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, rangaistavista, erityisistä tai niistä johtuvista mistä tahansa vahingoista, mukaan lukien mutta ei rajoittuen menetetyt tulot, säästöt, tietojen häviäminen, vaihtokustannukset tai muut vastaavat vahingot, joko sopimuksen perusteella, vahingonteon vuoksi (mm. huolimattomuuden vuoksi), vaarantamisvastuulla tai muulla tavalla, jotka johtuvat palvelun tai palvelun avulla hankitun tuotteen käytöstä tai mistä tahansa muusta vaatimuksesta, joka liittyy jollain tavalla palvelun tai tuotteen käyttöösi, mukaan lukien mutta ei rajoittuen mitkä tahansa sisällön virheet tai laiminlyönnit tai mitkä tahansa vahingot tai vauriot, jotka ovat aiheutuneet palvelun tai palvelun kautta postitetun, välitetyn tai muulla tavalla saatavaksi tehdyn sisällön (tai tuotteen) käytön seurauksena, myös silloin, kun kyseisestä mahdollisuudesta on ilmoitettu. Koska jotkut maat tai lainkäyttöalueet eivät lupaa seurauksien tai satunnaisten vahinkojen vastuun poistamista tai rajoittamista, vastuumme tällaisissa maissa tai lainkäyttöalueilla on rajoittunut lain sallimassa enimmäislaajuudessa. 

OSA 14 – VAHINKOJEN KORVAAMINEN

Hyväksyt Lyan OÜ:n ja emoyrityksemme, tytäryritystemme, sidosyritystemme, yhteistyökumppaneidemme, johtajiemme, esimiestemme, edustajiemme, urakoitsijoidemme, lisenssinantajiemme, palveluntarjoajiemme, aliurakoitsijoidemme, toimittajiemme, harjoittelijoidemme ja työntekijöidemme vahingonkorvauksen minkä tahansa valituksen tai vaatimuksen hyväksymiseksi, mm. kohtuulliset asianajajan korvaukset, jotka on maksanut mikä tahansa kolmas osapuoli, tai joka johtuu aiheuttamastasi palveluehtojen tai niiden viitteenä olevien asiakirjojen rikkomisesta tai laiminlyönnistä tai mistä tahansa lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.

OSA 15 – EROTETTAVUUS

Jos jokin näiden palveluehtojen kohdista on laiton, mitätön tai täytäntöönpanokelvoton, kyseisen ehdon on oltava sovellettavassa laissa kokonaan täytettävä ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi kyseisistä palveluehdoista – tällainen määrittäminen ei vaikuta muiden ehtojen voimassaoloon ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.

OSA 16 – LOPETTAMINEN

Osapuolten velvollisuudet ja vastuu, jotka syntyivät ennen sopimuksen päättymispäivää, jäävät kaikissa tarkoituksissa samoiksi kyseisen sopimuksen päättymiseen asti.

Nämä palveluehdot ovat voimassa siihen saakka, kun sinä tai me lopetamme ne. Voit lopettaa kyseiset palveluehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, ettet halua enää käyttää palveluitamme tai lopettamalla verkkosivustomme käytön.  

Jos et mielestämme täytä tai jos epäilemme, että olet jättänyt täyttämättä kyseisten palveluehtojen minkä tahansa ehdon tai säädöksen, voimme lopettaa sopimuksen milloin tahansa ilmoittamatta siitä etukäteen, jolloin olet vastuussa kaikista maksettavista summista sopimuksen lopettamispäivään saakka; ja/tai estää sinulta pääsyn palveluihimme (tai niiden osiin). 

OSA 17 – KOKO SOPIMUS

Jonkin näiden palveluehtojen oikeuden tai ehdon käytön tai täytäntöönpanon epäonnistuminen ei tarkoita kyseisestä oikeudesta tai ehdosta luopumista.   

Nämä palveluehdot ja mitkä tahansa periaatteet tai toimintasäännöt, jotka olemme julkaisseet tällä sivulla tai palvelua koskien, muodostavat koko sinun ja meidän välisemme sopimuksen ja ymmärryksen ja säätelevät palvelun käyttöä korvaten kaikki sinun ja meidän välisemme aiemmat tai samanaikaiset suulliset tai kirjalliset sopimukset, ilmoitukset ja ehdotukset (mukaan lukien mutta ei rajoittuen mitkä tahansa palveluehtojen aiemmat versiot). 

Näiden palveluehtojen tulkinnassa esiintyviä epäselvyyksiä ei tule tulkita laatijaosapuolta vastaan.  

OSA 18 – SOVELLETTAVA LAKI

Näitä palveluehtoja ja kaikkia erillisiä sopimuksia, joilla tarjoamme sinulle palveluita, säädellään ja tulkitaan Latvian lakien mukaan. 

OSA 19 – EHTOJEN MUUTOKSET

Voit tutustua tällä sivulla palveluehtojen uusimpaan versioon milloin tahansa.

Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai vaihtaa kyseisten palveluehtojen osia harkintamme mukaan ilmoittamalla päivityksistä ja muutoksista verkkosivullamme. Velvollisuutesi on tarkistaa muutokset verkkosivullamme silloin tällöin.  

Verkkosivumme tai palvelumme jatkuva käyttö kyseisten palveluehtojen muutoksista ilmoittamisen jälkeen tarkoittaa kyseisten muutosten hyväksymistä.  

OSA 20 – YHTEYSTIEDOT

Lähetä palveluehtoja koskevat kysymykset meille osoitteeseen info@coldumarine.fi

Yhteystiedot

Kirjaudu

Salasana unohtunut?

Rekisteröidy?

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.
Ok